Láska je ...
Láska je řeka,
která se vlévá do moře;
láska je odměna,
platit se s ní nemůže.
Láska je teplo,
které tě zahřeje;
láska je světlo,
pocit z naděje.
Láska stáří oddaluje,
bez ní nikdo nemiluje.
Láska má jsi právě ty,
miluju tě i tvé rty.
Komentáře (0)