Kněžka
Anotace: ..reakce na obrázky, co našla jsem v mejlíkové poště... :-)))
Kněžka lesů vod a strání,
před očima jejíma,
žádný muž se neubrání,
po staletí vybírá své oběti,
nahá na mítinu přichází,
oltář kamenný v kruhu obchází,
ví co musí udělat,
s mužem dlouze se milovat,
oddalovat vrchol vášně,
hladit se spolu velmi něžně,
zesílit zdroj energie,
provedený rituálem,
keltské magie.
Komentáře (5)
Komentujících (4)