Orlí paní
Anotace: ...ty obrázky jsou dva..tudíž reakce na ten druhý... :-)))
Krásná Orlí paní,
s úsvitem
ruce v křídla mění,
smířená
letu si užívá,
chrání
skály a lesy své,
čeká
až večer nastane,
známá
její proměna,
kdy do
lidského těla,
zpět
bude vtělena,
nahá
brouzdá lesem,
štastná
nebude sama,
v noci
příjde k ní,
milenec
zbavený otěží.
Komentáře (4)
Komentujících (4)