Neplakej má nejbližší
Anotace: mám se bát ...nemám se bát, prý mám být optimista-nebojím se
Neplakej má nejbližší,
Život umí skrývat i hezké chvíle,
Však v zlu a bolu musíš přejít míle,
Neplakej má nejbližší,
I v hořkosti se najde kousek medu,
Štěstí neskrývá se pouze v jedu,
Neplakej má nejbližší,
Pelyňkem se stále nedá trávit,
V lahvi s žalem jen chybí závit,
Neplakej má nejbližší,
On ti znovu nechce zlomit vaz,
Přece řekl, že chce „vrátit čas“
Komentáře (2)
Komentujících (2)