Láska v naplnění...
Anotace: proč smutný být, když mám pro koho žít?...
Úsměv...plné rty...očí zář,
ONA je tvým pokušením,
vždyť JI až moc dobře znáš...
ONA a motýlů křehká křídla,
která někde uvnitř latentně máš,
jen JÍ chceš svou poslední naději dát,
srdce a krev, tak moc plná vřídla,
co nemůžeš a snad ani nechceš uhlídat
...tak proč samé básně teskné...
Probuď se človeče, vždyť ty máš rád!
Komentáře (1)
Komentujících (1)