Zlomená...
Oči...zalité lihem,
co je dráždí k nekonečnému pláči,
možná za to může on...
Křeslo příliš do zad tlačí,
nutí ji schoulenou a samotnou sedět
možná za to může jeho srdce
Nechce nic už o světě vědět,
proto asi nemůže a ani nechce se ptát
možná za to můžou jeho sladké sliby
Tváře tak ztěžklé, že se nemohou smát,
jenom tak sedět a přemýšlet o citech
...vždyť říkával, že ji má opravdu rád...
Komentáře (3)
Komentujících (3)