Anotace: Prosím ohodnoťte a napiště co si o ni myslíte...chtěla bych ji věnovat blízkému člověku a chtěla bych vědět váš názor...
Je to moc pekne.. Libi se mi to... Urcite to tomu cloveku dej.. Protoze , i kdyby se mu to nelibilo, tak by mu to udelalo radost a nechal by si to.. Ale je to moc pekne... :-)
20.10.2006 21:46:00 | dolfik131313