láska dělá divy...
Anotace: každý se může uzdravit....
pán jen s jednou půlkou hlavy
mluví k paní bez uší,
on bez oka, ta bez nohy,
ale jim to sluší
svatbu májí,dítě bez chyby
Bůh jí dal po končetině,
a mu po oční tekutině
ach ta láska dělá divy...
Komentáře (1)
Komentujících (1)