Tak moc zraněná...

Tak moc zraněná...

Anotace: pro všechny, co byli kdy zrazeni a raněni a zvláště pro moji kamarádku...mtmr... On se vrátí!...uvidíš;)

........................
...oči modré, modré střípky z duše,
které ještě zbyly...
...tak přirozeně a přece v křeči,
zahozený závoj bílý...
.......................
...zahrada příliš nazdobená, lilie a růže,
prsten sklouzl z prstu,leží v orosené trávě,
...leskne se jako slzy,co leží opodál,
veselo?...až příliš smutno právě...
.....................
...drdol rozpuštěný a řasenka rozpitá,
nevěsta, ušpiněná a zraněná dáma,
...perly z náhrdelníku kolem se kutálí,
nebude se přeci vdávat sama...
..................
...
..
.
Autor Lizzzie, 21.10.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

děkuji Simonko...to člověka zahřeje u srdíčka...moc moc..díííík!!!
tvoje liz

06.11.2006 18:26:00 | Lizzzie

líbí

děkuju ti za tvou pozornost, vážím si toho, ty píšeš velice zajímavým a neohraným stylem, myslím že tě začnu číst pozorněji

21.10.2006 17:56:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel