Prokletá lásko....
Anotace: Když nevíte.....
Ó lásko, prokletá lásko.
Překrylas mé oči stříbrnou páskou.
Stala ses nevyhrávající sázkou.
Lásko, ty šílená lásko.
Na louce plné čtyřlístků jsme vedle sebe
jak právě zamilovaní. Dotýkáš se mě
nesměle konečky prstů, jako bych byla
sněhová královna. Chceš ochutnat třešňovou
chuť mých čekajících rtů a hladíš mé vlasy
dotýkající se kopretin. Slyším ten milující
hlas svého srdce a pod zavřenými víčky pláču
štěstím...
Ó ty hnusná, prokletá lásko.
Srdce smi svázala tou stříbrnou páskou.
Ty zatracená, hrozná lásko.
Táhni! Jdi! Dávám ti náskok!
Komentáře (5)
Komentujících (5)