Anotace: tak tohle bych chtěla....doufám,že to ten,pro koho to je přečte,pochopí a uvěří...
Ooo...naprosto a totálně vše, tak neskutečně vyjádřené ... klaním se, až ryju nosem o hlínu.
26.08.2007 18:16:00 | Zuz.
Ooo...naprosto a totálně vše, tak neskutečně vyjádřené ... klaním se, až ryju nosem o hlínu.
26.08.2007 18:16:00 | Zuz.
Taky miluji Fulghuma, no:))a ten konec básničky je úžasný, moc a moc a moc:))
21.01.2007 15:49:00 | Sunny
..Tak tohle na me fakt zapusobilo. Neni to sice vubec typ basni, ktere bych psala ja, ale je to proste fakt pekny!!! Takze ode me mas 100 :-)
22.10.2006 02:21:00 | Terezkaa
Skveli napad...opravdu moc dobry...nemam co vytknout a moje hodnocneni tomu odpovida...ty proste chces aby moje EGO kleslo na absolutni nulu ze???:-D (akorat fact kutim nad tim kdo to je)
21.10.2006 21:02:00 | Jedlin