Kuju.. Ale snít je lepší než přijmout realitu.. Potřebovala jsem se povzbudit, protože mi napsal ne moc pěkný věci..
22.10.2006 13:02:00 | Katitek
Krásný...moc se mi líbí třetí a poslední část.Tahle se ti fakt povedla.Pěkný rýmy.
Akorát si myslím že je lepší o tom moc nesnít a nepřemýšlet...Jen to rozdráždí čerstvě zacelenou ránu...
22.10.2006 12:51:00 | Zane