Kapesní nožík
Anotace: Vidíš, ani to nebolelo... :-D Ale nechavám to tu enem kvuli Olušce... ;)
Sbírka:
Ty... už nikdy!
V ruce jej svírám
Je dobře, že ho nevidíš
A falešně se usmívám
Ty zatím nic netušíš
Přijdeš ke mně
A pohladíš mě po tváři
Všechno vypadá tak tajemně
Moje oči náhle zazáří
Ne, to nemůžu udělat
Dlouho jsem čekala
A Ty konečně máš mě rád
Přece bych to nevzdala
Tvá ústa jsou stále blíž
Moje hlava poklesne
Cítím, že mě políbíš
V tom čepel se zaleskne
Já to nevydržím, Zlato
Podřežu si žíly
Ne, jsem příliš slabá na to
Teď vím, že se mýlím
Já tu končím
Ne, na to se mám až moc ráda
Nůž dostane jiný cíl
Líbí se mi Tvoje záda
Stačí jeden nepatrný pohyb
Miláčku, pojď sem
Začínají se Ti podlamovat nohy
Už je po všem
Vidíš, ani to nebolelo
Komentáře (1)
Komentujících (1)