Jak se cítím
Jako kořist nad níž supi krouží,
Jako když tulák pije vodu z louží,
Jako pták který se v tlapách třese,
Jako člověk který po čtyřech leze,
Jako ten který poslední měsíc žije,
Jako tvář kterou slza smutku smyje,
Jako jediný lístek z jarního poupěte,
Jako lesní zvěř z vypáleného doupěte,
Jako když kat váže mi přes oči šál,
Jako se cítí po boji poražený král,
Jako lidé co v troskách aut jen křičí,
Tak mě přesně pocit bez tebe ničí…
Komentáře (1)
Komentujících (1)