Anotace: moje vzpomínky na to co bylo,ani se tomu nedá říct baseň,sou to moje city....
Byla to chyba,
Proč jen se to stalo.
Zbyla mi jen slza,
z kterou to všechno zmizelo…
Vzpomínky bolí,čím dal víc.
A já už nevím co s tím….
Když přijde noc,
všechno se vrací.
Cítím jak tvoje ruce,
se mne dotýkají.
Proč je to jen sen???
Vždyť milovala sem….