Zvláštní den
Anotace: někdo ho zažije jen jednou, někdo víckrát
Místo vlasů máš zlaté nitky
v očních důlcích hnědé kvítky
Tvým rtům rudá růže vévodí
přetvářka se k nim vůbec nehodí
Tvé tělo je hladké bez oblin
a duše čistá - žádný stín
srdce Ti láskou přetéká
myšlenky mé vůbec neleká
Na rukou máš něhu k dávání
na krku šátek z kopretin vázaný
nohy Tvé zdobí bílé opánky
ty donesou Tě do dálky
Máš cosi v krabičce ukrytý
s datumem a jménem vyrytý
já tuším, co tajně skrýváš
když rudou růží mě líbáš
Vyslovím slůvko,které mám
jsi nejlepší muž, co znám
budu Tě lásko v srdci mít
dokud já budu žít
Komentáře (6)
Komentujících (6)