Díky ale obávám se že tu toho ode mě moc nebude. To co jsem ze sebe potřeboval dostat, jsem dostal.
Čárka opravena *mrkl* snad už je tam vše správně.
23.10.2006 12:33:00 | Theseus
Vítej na liter! :-)
"umíra" ulítla Ti čárka, oprav si :-)
Psaní básní je výborná terapie na zklamání v lásce, je dobře, že jsi na to přišel :-)
23.10.2006 08:44:00 | Levandule