Problém je v tom, jestli chci hledat další kvítí...Nenávist má být jen zbraň, díky které bych mohl odolávat...
25.10.2006 22:01:00 | Theseus
Dík, včera jsem to četl asi 5x ale těch chyb jsem si nějak nevšiml *pousmál se*
A co se týče toho dlouhého života a dalších lásek?
Nevim...neříkám že jsem vše prožil a vše znám. Ale teď to cítím tak, že ta bolest za to nestojí....
A k anotaci atp. Nikdy jsem nic podobného nepsal, nevím jak se to píše. Jen jsem dal průchod tomu co mě poslední dobou žere...
23.10.2006 12:19:00 | Theseus
"razém zmrlo" tady máš 2 chyby, v textu i v anotaci další, kontroluj si to po sobě, ruší to ve čtení :-(
Myslím, že nenávist je zbytečná... všichni jsme si to prožili... tu bolest musí každý z nás překonat... nic jiného stejně nezbývá, život je dlouhý a další lásky čekají... :-)
23.10.2006 08:47:00 | Levandule