Sen chce se líbat
Sejdeme se na kraji
Našich doteků
Ty, cos mi dal potají,
V noci ve spěchu
Mé tělo sčítá
K ránu ze sazí
Už zase lichá
Čísla vychází
Zpropadené svítání
Směj se klidně dál
Káva ticho zachrání
Sen se nedozdál
Rty v dálce mizí
Dlaně zastudí
Už nenabízí
Už se probudil
Saze sklízím z polštářů
Pírka na hraní
Klíč od starých žalářů
Mi přistál na dlani
Zas budu volná
Ohně založím
Ta ústa smolná
Zmizí jako dým
Listí zvolna opadá
Ze všech kaštanů
Láska ještě nezvadla
Sen si umanul
Že chce se líbat
Chce své přístřeší
Čas přestal zívat
Rány ošetří
Komentáře (0)