Chybí mi...
Tvé pohlazení,
kdy s úsměvem mi povídáš:
"No tak, Búšo, usmívej se!"
a sladký polibek mi dáš.
Tvé dobírání,
když s šibalským pohledem
každému na potkání
říkáš o oknu, jež je zrcadlem.
Procházky po Tvém boku,
pohled do zelených očí,
pokud chci s Tebou splynout v polibku,
mohu své kroky ke Tvým lehce stočit.
Chybíš mi...
Komentáře (1)
Komentujících (1)