To že tě miluju...
Anotace: je pořádná řehole
To že tě miluju
je pořádná řehole
Ovíněná klasy
lásky někoho jiného
Táhnu všechny dolů
a tebe nejvíc
To že tě miluju
je pořádná řehole
Chci odmítnout
tvůj nezdravý nezájem
A přece mě to krásně nutí
k odporu
To že tě miluju
je pořádná řehole
Ale jen s tebou se cítím
tak méněcenná
nechtěná a odstrčená
A proto mě bavíš
To že tě miluju
je pořádná řehole
Jen ty mě dokážeš rozesmát,
pak rozbrečet
Ale to bude tím, že jsi to ty...
Komentáře (1)
Komentujících (1)