O ženě
Žena to je zvláštní tvor,
je těžké ji dovézt na vrchol,
ale pokud ho dosáhne,
vtáhne tě do ráje.
V něm poznáš citu hřejivost,
lásku, milování,
ale taky velkou oddanost
s pocitem, že jsi v ráji.
Avšak když zradíš její lásku,
stáváš se nepřítelem zlým,
svůj život dáváš v sázku
a stáváš se prokletým.
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)