Láska prošla KOLEM nás
Láska prošla KOLEM nás
Omámená Tvým světem…
Už nekráčím.
City nemusím skrývat,
Snáz je potlačím…
Když nic necítím, tak proč ne?
Láska prošla kol našich srdcí,
Nás dva však mine….
My se snažili, oba….
Láska jak dlouhá chodba
A my v ní bloudíce snili
A šťastní kdysi byli…
Než jsme zabloudili.
Komentáře (1)
Komentujících (1)