Miluji tě
Anotace: Tohle sem napsala o hodině...spíše úsměvné
Miluji tě
a musím ti to říct
Miluji tě
stále víc a víc
Miluji tě
stále znova a znova
Miluji tě
opakuji ta dvě slova
Miluji tě
a navždycky budu
miluji tě
je to vážně v čudu
...
Komentáře (3)
Komentujících (2)