Hmm, ze by to bylo neco podobneho, jak u me?!? Asi nejspis jo.. Tak dekuji ti za komentar a tobe preju hooodne sil.. A nekdy je opravdu lepsi poslechnout srdce a telo nez rozum-mozek... Ted toho strasne lituji, i kdyz on mi rekl, ze si to mam jeste poraadne rozmyslet a kdyztak se vratit, ale to by bylo to nejhorsi,co bych udelala... Tak se opravdu snaz, ju??? :-) drzim palce..
24.10.2006 21:52:00 | dolfik131313