Konečně spolu... (???)

Konečně spolu... (???)

Anotace: O Vánocích(2005) a bolesti,kdy konečně přijel můj kluk z Anglie aspoň na ty 2 týdny.Neviděla jsem ho rok a půl a konečně byl tu...ale tak rychle to uteklo a musel jet zase pryč...

Zažila jsem ty nejkrásnější Vánoce
Když přijel jsi za mnou konečně po roce
Zažila jsem ty nejkrásnější chvíle
Když byl jsi tu a ne daleko na míle
Každé ráno jsem hned vstala
S radostí snídani chystala
A každý večer postel stlala
To byla radost už malá...
Protože utekl další den
...a brzy odjedeš - toť zlý sen!

Byla jsem šťastná bylo mi krásně
To, že Tě miluji,vím už jasně

V předvěčer odjezdu balím Ti věci
Brečíš Ty i já,brečíme všeci
Ráno jen smutně ,,ahoj'' nastala doba
Já stojím v slzách a padá na mě mdloba
Odcházíš a já zůstávám stát
Jedeš pryč i když mě máš rád
Nemůžu nic dělat,jen stojím
Mizíš mi z dohledu a já se bojím

Když odjel jsi-Bože,ty muka
Steskem po Tobě srdce mi puká
Zase jsem sama,zase čekám...

Co denně vybrečím slz nevyrovná se žádným řekám...
Autor Fontinalis, 24.10.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí