Smysluplná banalita
Anotace: no jo,člověk je oslepen i když má zrak
Svázaná vlastními výčitkami,
brouzdám se nekonečným bludištěm,
míly co míly,
překážky brání mě rozhlídnout se,
rozpoznat cíl
a start.
Pavučiny mě obklopují,
lstivá tma mě oslepuje.
Však v beznaději sladký šum slýchávám,
jež radí mi,
smysl ti v tuto chvíli pomůže.
"Jen se neboj a
hleď"...
Stačí oči otevřít
a krásu v dosah mít.
tak banální...
Komentáře (0)