Zamilovaná
Jsi můj verš, když nejde mi psát,
kouzelný sen, když nemůžu spát,
tajemná půlnoci za dne bílého,
ze srdce dal jsi mi
kus toho krásného…
Má lásko vysněná, nevíš, že sním,
že postrádám Tvůj úsměv, dotek i stín,
tak vrať se zpátky, a půjdeme dál,
vždyť oheň v mém srdíčku
jen pro Tebe vzplál …
Přečteno 909x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
Komentáře (5)
Komentujících (5)