potkal jsem lásku, šla na pole
já z povzdálí ji sledoval
a z větví jsem si utkal čapku
by nelekla se hlavy holé
dnes vím, jak bych litoval
nepodat jí tehdy sedmikrásku
J.C.s
31.10.2006 17:38:00 | j.c.
Hýčkat si ji... opečovávat...
prostě mít rád, prostě mít ráda...
vždyť je to tolik, tolik snadné...
a láska? Na míru nám padne...
:o)
Krásná básenka!!
30.10.2006 17:33:00 | Cecilka
Moudrá slova moudré ženy.
I já to vím, ale také vím, že dodržet je to těžké.Možná nesplnitelné.
No nic.
Tak se chyťte za ruce a hurá do toho.
Krásný večer.
25.10.2006 20:54:00 | kouzelníček