Probuzení
Anotace: Každý se musí někdy probudit....
Já zalykám se slzami
a nevím, jak dál žít
o pohádkovém vodopádu
nač dále snít.
Co ze snů zbude
až ideály odumřou
a z našich životů zůstane
až naše se cesty rozpletou.
A za pár let
až probudím se
jiný bude můj snový svět,
já však nezměním se.
Komentáře (1)
Komentujících (1)