Sejde z očí sejde z mysli?
Anotace: Sejde z očí,sejde z mysli je to tak?
Jestliže sejde z oči,sejde z mysli?
Kdo má věřit na nesmysly?
Láska se zapomenout nedá,
smutek se,alespoň vstřebá.
Jestli je to pravá láska nesejde z mysli,
nedbejte na to,kdo si co myslí.
S přáteli si v lásce nebuďte jistí.
někdy se kvůli lásce vám i mstí,
S přátelů se mohou stát nepřátelé,
kteří vám seberou co je pro vás důležité.
Komentáře (2)
Komentujících (2)