Konec hrdinů v Čechách
Sbohem Davide
můj bájný hrdino
s pohledem co obry zabíjí
Sladce spi
a vzpomeň na jméno
které duši tvoji ubíjí
Myslí na tebe
a pláče do noci
a pohlazení chce ti dát
Však příliš dobře ví,
že není pomoci
a musí stále s žalem usínat
Ale ty ho znáš
a taky úsměv
když pohledem jsi ji tak okouzlil
Tak nebuď smutný
měl jsi úspěch
bohužel nic platný nebyl
Sbohem miláčku
zkus zapomenout
a najít jinou lásku
Chci to vidět
tebe planout
pro jinou cizí krásku
Komentáře (1)
Komentujících (1)