V objetí krásky v černém

V objetí krásky v černém

Anotace: jak by to bylo krásné

Těším se na tu tajemnou krásku
vychrtlou v černém habitu
jak si mě omotá jak na provázku
a vezme k sobě do bytu.

Povede mě rozlehlou zahradou
s kameny nápisy posetou
a alejí tují
tajně ji miluji.

Ulehneme do polstrované postele
před slavnostním obřadem v kostele
a víkem nás přikryjí
lásko – nic víc si nepřeji.
Autor přema, 27.10.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hm, zajímavé, rychlý začátek, rychlý konec...

07.12.2006 21:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel