Anotace: ...proč se obírat o štěstí, stačí se nadechnout a dýchat a dýchat a jednou se člověk probudí a zas ho to dýchání baví :-)
...no nejsem až tak na druhém břehu, spíš jsem se snažila (snad již úspěšně :-)) přesvědčovat sama sebe... aby mohly přijít příběhy nové, už se na ně moc těším :-))
27.10.2006 16:34:00 | Jn.s
Jo, znám to z druhého břehu jako Ty...
Když někoho ničí příběhy minulosti...
Také jsem dlouho volala -
Tvého smutku již bylo vážně dosti!
27.10.2006 14:47:00 | Levandule