Jsi daleko
Jsi daleko,
celý svět mám sice na dlani,
ale Ty jsi daleko.
Všechno se vleče,
čas probíhá jak ve zpomaleném filmu,
ale šťastný konec je v nedohlednu.
Sleduji čas,
který neubíhá, ale stojí
a mě to čekání strašně bolí.
Cítím se tak bezradný a sám,
když Tě tady nemám.
Upřeně hledím do dáli,
kde snad zrovna usínáš
a polibkem Tě pohladím
a Ty se usmíváš.
Čekám,
až Tě zase uvidím,
až pohladím Tě po dlani
Tvé rty na svých ucítím
a bude konec stýskání.
Přečteno 962x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)