Anotace: mělo by být jednoduchý přát štěstí někomu,na kom člověku záleží...tak proč se tak zbytečně snažim...
Opravdu odejdeš?
Kus mě tím zabiješ...
Já se tu trápím,
to ty to jen nevíš,
protože mlčím,
když pro tebe brečím,
vždy ti chci říct,
jak moc mi chybíš...