Markétka
Anotace: nevím co říct.......
Já nechci jít dál
já nechci jít pryč
teď od tebe ztratil jsem klíč
Nechci být sám
nechci být bez tebe
mé srdce tluče jen a jen pro tebe
Tančíme spolu jen ty a já
máme svůj svět jen pro nás dva
tančíme spolu koukám ti do očí
až píseň skončí tvůj pohled uskočí
Nevím kam dál mám trochu strach
že dočteš sloku a začneš se smát
Jsem jenom snílek co tě má rád
a srdce mu říká co teď má psát...
Přečteno 546x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (7)
Komentujících (5)