Kvůli nevěře III. - Zapomenout?
Anotace: *** aneb Nevěra by měla býti trestná
Sbírka:
Kvůli nevěře
Kvůli nevěře
III.
Zapomenout?
Slyšíš co mi říkáš?
„Zapomeň už na mě“
Co tím získáš?
Když vrátím se k té „běhně“?
Ztratíme krásné roky života,
na dobro pohřbíme naší lásku,
mozek mi zaslepila slepota,
když dal jsem tohle v sázku.
Jen si vzpomeň,
na tvé sliby u oltáře,
v dobrém i zlém,
podívej se do kalendáře.
Je tomu právě pět let,
co mám tě za svou ženu,
a jeden úlet tohle smet,
víckrát už to nepřeženu.
Co mám udělat,
abych důvěru zpět získal?
co mám vykonat,
abych…
Poraď mi…
Komentáře (0)