Ahoj Miro, nejde o rýmy, ale o to jak jak je to podané ne? Básní je i věc bez rýmů .. Jinak, co k tomu říct .. nevěra je svině, je mi 14 ale už něco vím a něco znám .. myslím si, žes to napsal čtivě a tak jak to cítíš a to je přece správně .. každý má svůj úhel pohledu a tak jsou i rozlišné názory. Někdo může být zapřísáhlý že nikdy nebude podvádět a pak je předsevzetí během chvilky pryč .. chyby se stávají a my, jako lidé blbí, chybovat budem dokud nás to jednou nezabije. No fakt se mi to líbilo =o)
17.02.2007 08:39:00 | Sammi-Kielli
Prosím jen mi nepište, že tam mám rýmy co vyznívají lacině .. já o nich vím ..
28.10.2006 15:03:00 | Miro Sparkus