Díra v duši
Anotace: velikánský smutek...
Svírá se mi žaludek, bolí mě duše
Všechna slova působí zvláštně, suše
nejde změnit co stalo se
můžu jen říct Lásko omluv se
nech dál moje srdce bít
snad ještě někdy budeš mě chtít
Komentáře (1)
Komentujících (1)