Nevěř !
Láska je ruka,
co podá ti růži,
pak ostřím nože
pohladí tvou kůži.
Láska je solí
v čerstvé ráně,
falešně nabízející
své rámě.
Láska je kaluž
lidské krve
a každý, kdo jí věří,
záhy zhyne.
Přečteno 596x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
Komentáře (0)