Nejistota
Až pohladí zem poslední lístek,
pohladím já tebe,
povalím tě do trávy,
poznáš jak to zebe.
Všude už tma a ticho propuklo,
jen láska vyhrává po okolí písničku,
„neboj to není zabiják,
to jen můra na tričku“.
K ránu už špačci,
měli o nás strach,
dostali nás z pelechu,
vidíš? Tak on nepřišel ten vrah.
Komentáře (1)
Komentujících (1)