Anotace: Trochu krátká básnička, napadla mě v jednom nákupním středisku, v hlavě jsem ji měla trochu jinak...
davide , prosim tebe ty se ani nevyjadřuj :D nebo tady napíšu , že budeš hrát Romea na školní besídce :D a určitě bych vytáhla i něco lepšího :-)
24.11.2006 18:41:00 | tyxka
souhlas..ten konec jako třešnička na už tak hříšném a milostném dortíčku;)
liz
10.11.2006 20:27:00 | Lizzzie
Terezko.... moc krásné, opravdu dobře napsané, mám stejné pocity :-) ale pěkné velmi
29.10.2006 12:08:00 | Jajja