Víc už nic
Oči vyplakané máš
srdce bolavé
a touhu stále proklínáš...
V tvých očích vidím slzy
tak vlahé
jako kapky rosy...
Už se nikdy nevrátí
ty chvíle
neplač, prosím!!!
Je to konec naší lásky, ale jiný začátek
chci jít dál, nikdy vracet nazpátek
srdce mně bolí vím, že tebe víc
tohle jsem ti chtěla říct,víc už nic...
Komentáře (1)
Komentujících (1)