Bolístka
Anotace: No jo i to se někdy stává že je člověk smutnej...
Bolí mě srdíčko...
Ale jen maličko...
Soužím se touhou po tobě...
Doufám že uvidím tě zas v lidské podobě...
Snad někdy dostanu odvahu ti říct
že tebe chci víc a víc...
že tvé dotyky cítit bych chtěla
a znovu zažít naše splynutí těla...
Komentáře (4)
Komentujících (2)