Anotace: Myslíte že se člověk dokáže kvůli lásce změnit? Že kluk který nezná věrnost se polepší? já nevím ale doufám, že jo. protože ho miluju
Ahoj. K básničce - trošičku úpravy by ji udělalo dobře...malinko ty slovíčka seskupit do rýmů aby se to lépe četlo, jinak pěkné. Vyjádření k obsahu - podle toho kolik mu je ...od 16- do 17ti jsem byla doscela taková potvora vzešlá z poranění a teď jsem zatížená na pravdu a věrnost,ale nevím a neznám případ, že by se nevěrník změnil v pozdějším věku, snad na chvíli, když je zamilovaný(ale to přechází buď v lásku(stereotyp malinko), nebo konec) a nebo když ho někdo bez ustání trápí a on musí bojovat. Tak hodně štěstí :O).
30.10.2006 08:11:00 | Jahudkka