Anotace: O tom, že může stačit i jen jedno slovo...
Pěkná prosba.I verš hezký. Jen bych ve druhém řádku vynechala-to.Jelikož ho máš i v třetím řádku.Bude to lepší.Ale jak chceš ty.
30.10.2006 12:06:00 | s.e.n
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?