Za pár vlídných slůvek
Anotace: a pro trochu lásky...
Za pár vlídných slůvek co pohladí,
za pohled do tvých očí
děkuji...
Snad jen pár okamžiků, nevadí
i ta chvilka stačí
děkuji...
Zase jsi dala o trochu víc
vím že jsi jediná
děkuji...
Snad stačil jsem alespoň říct
(ona se usmívá)
děkuji...
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)