Hřích
Anotace: www.palik.blog.cz
Pro svý touhy zborcený
a léta ztracený
nechávám plynout sám
duše co ukradly nám,
v té chvíli pouhé
a vteřině dlouhé
kus svého štěstí,
dáš mi ránu pěstí,
co bolí mě jako nic
a nedovedu víc
koukat už vzpříma,
pro mě je to dřina,
když ticho přehlušilo hlas
a životy v nás,
co jiní soudí
okem nevidí,
pláč ani smích
a láska je hřích,
když na ni myslíš,
když v ni věříš.
Komentáře (0)