Pro tebe
Anotace: tak tohle je zase jedna z těch zamilovaných.. nějaky ohlasy by se hodily... :)
Jseš mým Vánočním dárkem,
chtěl bych s tebou jít nočním parkem.
Poslouchat zvuky co kolem šumí se,
a jemně ale vytrvale k tobě tulit se.
Chtěl bych tě držet v náručí.Slyšíš?
To moje srdíčko po tobě žalem kručí,
už nemůže dočkat se tebe,
na tvůj smích na tvé oči barvy letního nebe.
Chtěl bych usínat s tebou
a nechat si zdát sen,
kde ty a já budeme spolu navěky,
a třeba víc,
sedět s tebou potmě a pozorovat hvězdy,
pozorovat měsíc.
Chtěl bych tě líbat na tvé rty,
na tvoje ústa krásná,
chtěl bych se nechat konejšit,
tak jak to umíš jenom ty,
a neprobudit se ze sna...
Komentáře (1)
Komentujících (1)